Online szolgáltatás megrendelő

Kattintson ide a szolgáltatás megrendelő űrlap kitöltéséhez.

Webdizájn

1.    Grafikai design :
 
Manapság minden terület el van árasztva ajánlatokkal, ezért a megjelenés nagyon fontossá vált. A megfelelően megválasztott megjelenés elengedhetetlen a magas értékesítés érdekében. Cégünk örömmel áll rendelkezésére, hogy magas színvonalú arculatot kölcsönözzönk vállalkozásának.
Kínálatunkban névjegykártyák, katalógusok, szórólapok, óriásplakátok, autó dekorációk és bármilyen más grafikai megoldás szerepel.

2.    Web design és programozás:

Általános trend, hogy minden vállalkozásnak saját weblapja van, de nem elég egy weblapot elkészíteni, azt mint grafikailag, mint funkcionálisan az ügyfél igényeit kielégítően kell megtervezni.
Fontos, hogy nem mindenkinek egyforma technikával készült weblapra van szüksége, ezért cégünk FLASH-es megoldást kinál azoknak akiknek a minőségi megjelenés az elsődleges szempont, továbbá HTML és PHP alapú weblapot kinálunk azoknak akiknek a legfontosabb a keresőkben való jó pozícionálás, valamint a weblapon öszetettebb dolgokra van szükségük, mint például portálok és webáruházak.

3.    Web marketing, SEO (kereső optimalizálás):

Egy jól optimalizált weblap aranyat ér. Ahhoz hogy a honlapunk elokelő helyezést érjen el a keresőkben, fontos, hogy az keresőbarátként legyen felépítve, valamint fontos hogy további elengedhetetlen lépéseket is megtegyünk, a siker érdekében.
Cégünk örömmel áll rendelkezésére, hogy a lehető legjobb eredményeket érje el weblapjával a keresők rangsorában.
 
PORTFÓLIÓ:

www.szatmarprint.hu
www.jelzalog.com
www.kingamiskolczi.com
www.ind-studio.com
www.cybergen.hu
www.turinformatika.hu
 

 

Online ügyfélszolgálat

My status

Skype szükséges hozzá, letöltés innen.

Kérdőív